Ga jij wimperextensions kopen of wimpers bestellen voor jouw salon? Dan kun je bij jouw keuze voor de mooiste wimpers op een aantal dingen letten. Je wilt natuurlijk graag de beste wimperextensions kopen voor jouw behandelingen. Ook wil je dat het bestellen van de wimpers gemakkelijk gaat en dat je goed wordt geholpen wanneer er iets misgaat. Zorg er dus voor dat je goede kwaliteit wimpers bestelt bij een betrouwbare leverancier, waarmee je een mooie set wimpers kunt plaatsen. Het kopen van de juiste wimpers kan soms lastig zijn – Er is zoveel aanbod! We zetten op een rijtje waar je allemaal op kunt letten bij de aankoop van wimperextensions, zodat jij een goede keuze kunt maken.


Online wimperextensions kopen

Hoe ga jij te werk wanneer je wimperextensions gaat kopen? Rijd je langs een groothandel of doe je liever online je rondje om te bestellen? Er is tegenwoordig online een groot aanbod van verschillende wimpers en wimperextensions te vinden. Een groot aanbod betekent echter ook grote verschillen in kwaliteit van wimpers. En dan zijn er nog de grote verschillen tussen webshops die deze wimperextensions verkopen.

Je kunt tegenwoordig prima online je wimperextensions bestellen. Zeker wanneer je dit bij een betrouwbare en gespecialiseerde webshop doet. Dit zijn vaak de webshops die hun eigen merk(en) wimpers verkopen. In Nederland en België zijn dit er een aantal. Vaak heb je de wimpers een dag nadat je ze besteld hebt al in huis! Daarnaast zijn er veel webshops waar je allerlei verschillende wimperextensions, plakwimpers, wimperstrips of merkloze wimpers kunt kopen. Dit zijn vaak goedkopere (Chinese) wimpers van lagere kwaliteit. Ook kan de bezorging van de door jou bestelde wimpers bij deze webshops soms weken of zelfs maanden duren.

Koop je wimpers bij een betrouwbare winkel of webshop

Wil jij online je wimpers inkopen? Let er dan op dat je dit doet bij een professionele Nederlandse (of Belgische) webshop, met beveiligde verbinding (dit herken je aan het slotje boven in je browser), vertrouwde betaalmogelijkheden en duidelijke uitleg, verzend- en retourvoorwaarden. Ook is het belangrijk dat je de mogelijkheid hebt om direct contact op te kunnen nemen met een (Nederlands sprekende) klantenservice voor al jouw vragen of wanneer er iets misgaat met de verzending van jouw bestelling. Wil je wimpers bestellen, maar zie je vreemde vertalingen, wazige of onduidelijke productfoto’s, buitenlandse stukken tekst en weinig tot geen uitleg bij de producten in de webshop? Grote kans dat je te maken hebt met een buitenlandse webshop met twijfelachtige klantenservice (als die al wordt aangeboden) en mindere of ronduit slechte kwaliteit wimpers.

Je wimpers kopen in een webshop kan echter prima wanneer je kiest voor een betrouwbare webshop! Hier koop je goede kwaliteit extensions, welke snel worden bezorgd. Daarnaast word je goed geholpen door de klantenservice wanneer dit nodig mocht zijn.

Wimpers inkopen


Bestel de juiste wimpers voor jouw wimpertechniek

Wanneer je wimpers koopt, is het natuurlijk belangrijk om wimperextensions te kopen die passen bij de techniek die jij gebruikt om wimpersets te plaatsen. Plaats je One by One wimpers? Koop dan One by One wimperextensions. Plaats je Russian Volume wimpers? Koop dan Russian Volume wimperextensions. Plaats je Mega Volume wimpers? Koop dan Mega Volume wimperextensions.

Dit klinkt logisch. Toch worden er vaak verkeerde wimpers gekocht of verkocht, omdat de wimpersoort niet goed staat aangegeven, de wimperkrul niet overeenkomt of de productbeschrijving niet klopt. Lees altijd goed de artikelomschrijvingen wanneer je online wimperextensions bestelt. Worden de wimpersoort- en krul niet goed aangegeven of omschreven? Heb je twijfels? Vraag jezelf dan eens af of je niet beter een andere webshop kunt zoeken voor het bestellen van jouw wimpers.

wimperextensions bestellen en inkopen


Je koopt wimperextensions uiteindelijk voor je klanten

Wimperextensions kopen is niet altijd de leukste bezigheid. Het kan een hele zoektocht zijn en de wimpers kosten vaak een hoop geld. Maak het jezelf gemakkelijk en kies ervoor om je bestellingen te doen in een overzichtelijke, betrouwbare en gespecialiseerde webshop. Onthoud dat je de wimperextensions uiteindelijk niet voor jezelf, maar voor jouw klanten koopt. Zij zijn degenen die met jouw wimpers goed voor de dag willen komen en zij zijn jouw visitekaartje. Hoge kwaliteit wimpers, betekent vaak een mooie set wimpers en tevreden klanten. En de inkoop van goede materialen hoort er nu eenmaal bij… Een schilder werkt bijvoorbeeld ook graag met de beste materialen voor een zo mooi mogelijk resultaat!

Wimperextensions kopen is een investering

Zie het inkopen van hoogwaardige wimperextensions als investering in jezelf, je salon en je klantenkring. Je zult zien dat dit zich vanzelf uitbetaalt. Jouw klanten komen namelijk voor de mooiste wimpers. Niet voor de goedkoopste. Ze zullen terugkomen voor een bepaalde kwaliteit en zullen zelfs om deze kwaliteit (gaan) vragen. Zeker wanneer ze dit gewend zijn! Investeer dus slim en koop wimperextensions waar jouw klanten zich goed bij voelen.

Het kopen van wimperextensions


Waar moet je op letten bij het kopen van wimperextensions?

We kunnen het ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet wanneer je wimperextensions wilt inkopen voor je salon. Er zijn zoveel verschillende webshops, verschillende wimpermerken en verschillen in prijs en kwaliteit. We zetten alle belangrijke zaken waarop je kunt letten bij het kopen van wimperextensions nog eens voor je op een rijtje, zodat je de juiste keuze kunt maken:

 • Is de webshop waar je wilt kopen betrouwbaar?
 • Is de webshop beveiligd en is de verbinding verleuteld?
 • Kun je in een beveiligde online omgeving betalen met een betaalwijze die je gewend bent?
 • Biedt de webshop verschillende betalingsmogelijkheden aan?
 • Wordt er een hoogwaardig wimpermerk verkocht?
 • Is de kwaliteit van de wimpers die je ervan verwacht?
 • Is de prijs-kwaliteitverhouding van de producten in orde?
 • Zijn de wimpers voorzien van een duidelijke beschrijving?
 • Zijn de productfoto’s van goede kwaliteit en is het product hierop goed zichtbaar?
 • Passen de wimpers bij de door jou gebruikte techniek(en)?
 • Kun je contact opnemen met een (Nederlandse) klantenservice?

Heb je twijfels of vragen? Neem dan eerst eens contact op met de klantenservice. Een goede shop zal je graag te woord staan en je vrijblijvend helpen bij het maken van je keuze. Voldoet alles aan je verwachtingen? Dan kun je met een gerust hart je wimperextensions kopen!