Lash-Lift | Stappenplan

Stap 1: Primer

Hiermee wordt de natuurlijke wimper voorbereid op de Lash-Lift behandeling. Het reinigt de wimper van vuil, vetten en oliën en zorgt ervoor dat de Lash-Lift beter wordt opgenomen door de natuurlijke wimpers.


Stap 2: Glue

Deze lijm is speciaal ontwikkeld voor onze Lash-Lift. Met deze lijm kun je - zonder schade aan te richten aan de huid/natuurlijke wimpers - de Silicone Pads op het ooglid bevestigen.


Stap 3: Silicone Pads

Herbruikbare pads om de oogleden te beschermen en een mooie, ronde vorm in de Lash-Lift te krijgen.


Stap 4: Glue

Deze lijm is speciaal ontwikkeld voor onze Lash-Lift. Gebruik de lijm om de natuurlijke wimpers over de Silicone Pad te vouwen/plakken voor de Lash-Lift behandeling.


Stap 5: Treatment

De Treatment bestaat uit 2 zakjes en 2 stappen, die na elkaar uitgevoerd dienen te worden. Zakje #1: Breng de inhoud van zakje #1 aan op de basis van de wimpers. Deze vormt en lift de wimper die rond de Silicone Pad gevouwen zit. Wacht heel eventjes (6-10 min.). Verwijder de emulsie vervolgens weer van de wimpers met gebruik van onze speciale Primer. Zakje #2: Breng de inhoud van zakje #2 aan op dezelfde manier als bij stap 1. De soepele, zachte lotion houdt de gepositioneerde en perfect gevormde wimpers in hun nieuwe vorm. Wacht heel eventjes (6-10 min.). Verwijder de emulsie vervolgens weer van de wimpers met gebruik van onze speciale Primer.


Stap 6: Serum

Dit bijzondere serum versterkt en verdikt de wimpers na de Lash-Lift behandeling. Zonder deze stap kun je géén goed resultaat garanderen. Het serum verzegelt de krul en vorm van de wimpers.


TIP:

Als aanvulling op de behandeling kun je onze Lash Keratine Booster gebruiken.

Ook is deze keratine-behandeling geschikt voor je klanten om thuis de wimpers te versterken en in topconditie te houden.

Bekijk Lash Keratine Booster

 

lash-lift