Lash-Lift | Stappenplan

Stap 1: Primer

Hiermee wordt de natuurlijke wimper voorbereid op de Lash-Lift behandeling. Het reinigt de wimper van vuil, vetten en oliën en zorgt ervoor dat de Lash-Lift beter wordt opgenomen door de natuurlijke wimpers.


Stap 2: Glue

Deze lijm is speciaal ontwikkeld voor onze Lash-Lift. Met deze lijm kun je - zonder schade aan te richten aan de huid/natuurlijke wimpers - de Silicone Pads op het ooglid bevestigen.


Stap 3: Silicone Pads

Herbruikbare pads om de oogleden te beschermen en een mooie, ronde vorm in de Lash-Lift te krijgen.


Stap 4: Glue

Deze lijm is speciaal ontwikkeld voor onze Lash-Lift. Gebruik de lijm om de natuurlijke wimpers over de Silicone Pad te vouwen/plakken voor de Lash-Lift behandeling.


Stap 5: Treatment

De Treatment bestaat uit 2 zakjes en 2 stappen, die na elkaar uitgevoerd dienen te worden. Zakje #1: Breng de inhoud van zakje #1 aan op de basis van de wimpers. Deze vormt en lift de wimper die rond de Silicone Pad gevouwen zit. Wacht heel eventjes. Verwijder de emulsie vervolgens weer van de wimpers met gebruik van onze speciale Primer. Zakje #2: Breng de inhoud van zakje #2 aan op dezelfde manier als bij stap 1. De soepele, zachte lotion houdt de gepositioneerde en perfect gevormde wimpers in hun nieuwe vorm. Wacht heel eventjes. Verwijder de emulsie vervolgens weer van de wimpers met gebruik van onze speciale Primer.


Stap 6: Serum

Dit bijzondere serum versterkt en verdikt de wimpers na de Lash-Lift behandeling. Zonder deze stap kun je géén goed resultaat garanderen. Het serum verzegelt de krul en vorm van de wimpers.

lash-lift