DIY 'Lace it up' Segment lashes

Zélf sprekende en volle wimpers plaatsen in een handomdraai!

Bekijk producten

DIY 'Lace it up' Segment lashes zijn dé nieuwste trend in de wereld van wimperextensions. Met deze innovatieve doe-het-zelf set kun je eenvoudig je eigen wimperextensions aanbrengen in slechts 5 tot 10 minuten, zonder dat je een bezoek aan de salon hoeft te brengen of urenlang stil hoeft te liggen.

Dankzij het slimme ontwerp van de 'Lace it up' Segment lashes, bestaande uit meerdere segmenten, is het plaatsen van een volle set wimpers een fluitje van een cent. Dit biedt je de vrijheid om je eigen favoriete look te creëren en de extensions meerdere keren te hergebruiken. Het grote voordeel van deze lashes is dat je kunt variëren met lengtes en hoeken om verschillende effecten te bereiken. Of je nu een subtiele of dramatische look wilt, met de DIY 'Lace it up' Segment lashes is alles mogelijk.

Zelf wimperextensions plaatsen

Maak kennis met de toekomst van wimperextensions en geef je ogen een onweerstaanbare uitstraling!

Bekijk producten
Zelf DIY Lashes zetten
DIY lashes kopen
DIY wimpers kopen
de beste DIY extensions
DIY extensions kopen

Meest gestelde vragen over onze DIY Lashes

Waarin onderscheiden onze DIY Lashes zich van andere merken?

Probeer en overtuig jezelf!

Verschillende looks en stylingtips

Katachtig

katachtige wimperextensions

Probeer langere wimpers aan te brengen in de buitenste hoek - hoe meer variatie van kort naar lang, hoe dramatischer het kattenoog effect.

Natuurlijk

wimperextensions met natuurlijke look

Kies voor een kortere lengte over de gehele breedte van het oog om een subtiele, maar toch gedefinieerde look te creëren.

'Doll-eye' look

lashes doll look

Wil je dat je ogen groter lijken? Focus dan de langste wimpers in het midden van het oog.

Dramatisch

DIY lashes met dramatische look

Als je gaat voor een avondlook of een echt statement wil maken, breng dan extra lijm en segmenten aan bovenop de eerste rij. Maak de look zo extra vol en dramatisch, precies zoals jij het mooi vindt.

Wispy

lashes met wispy effect

Voor een natuurlijk en nonchalant effect, gebruik verschillende lengtes en eventueel verschillende krulsoorten over de gehele breedte van het oog.

Squirrel

extensions met squirrel effect

Breng de langste wimpers aan de buitenzijde van het midden aan en plaats vervolgens naar buiten toe korter aflopende lengtes voor een liftend effect. Perfect voor 'hangende' en aziatische oogleden!

Mapping met verschillende lengtes

Korte lengtes

8 / 10 / 12 mm.

DIY lashes korte lengtes

Een natuurlijke look

Medium lengtes

10 / 12 / 14 mm.

DIY Lashes medium lengtes

Een gewaagde look

Lange lengtes

12 / 14 / 16 mm.

DIY Lashes lange lengtes

Een dramatische look

Jouw favoriete look met verschillende krulsoorten

C-krul

DIY Lashes met C-krul

C-krulwimpers zijn ideaal voor een klassieke, simpele look. Ze zorgen voor een beetje lift en krul, waardoor je ogen mooier lijken. Als je een tijdloze uitstraling wilt, of als je al ronde of uitpuilende ogen hebt, zijn C-krulwimpers perfect. Ze maken je ogen langer en zorgen voor balans in de vorm van je oog.

D-krul

DIY Lashes met D-krul

D-krulwimpers zijn perfect voor mensen die van een glamoureuze, opvallende look houden, of voor degenen die wat meer krul in hun wimpers willen. Ze laten de uiteinden van de wimpers omhoog krullen en maken het oog ronder. D-krulwimpers zijn super voor een opvallende look met grote ogen, vooral voor mensen met smalle of amandelvormige ogen.

Wat kost het om DIY Lashes te dragen?

Vraag je je af wat het kost om zelf wimpers aan te brengen? Of draag je al traditionele wimperextensions en ben je benieuwd naar de prijsverschillen? De kosten voor DIY lashes variëren per persoon en zijn afhankelijk van een aantal factoren. Hoeveel stukjes gebruik je per oog? Gebruik je verschillende lengtes en soorten krullen? Eén van de voordelen van DIY lashes is dat je geen extra kosten hoeft te betalen om ze door een professional te laten plaatsen. Je hoeft geen afspraken te maken voor 'opvulbeurten', wat ook geld bespaart.

Bovendien kun je de segmenten hergebruiken, waardoor je ze minder vaak hoeft te kopen. Dit maakt DIY lashes veel goedkoper dan traditionele wimperextensions. Een extra voordeel is dat de lashes van LashBox LA nog voordeliger zijn in het gebruik. Ze blijven al snel een week zitten, terwijl lashes van andere merken meestal maar hooguit vijf dagen blijven zitten. Dat betekent dat je langer met dezelfde wimpers kunt doen. Hoewel de exacte kosten moeilijk te bepalen zijn omdat ze per persoon en situatie verschillen, zijn DIY lashes een goedkopere optie dan traditionele wimperextensions.